сряда, 20 август 2014 г.

Няколко Тайни на Успешното Безглутеново Печене

Започваме преводи на статии, свързани с тайните в безглутеновото готвене и печене.

1. Използвайте фино оризово брашно. Това е Съвет номер 1.
Повечето безглутенови смеси са на базата на оризово брашно. Повечето налични търговски оризови брашна не са смлени фино, което означава, че те имат някои песъчинки, тъй като, ако имаше малко пясък във вашата бисквитка или хляб, това е Ужасно! 
Някой хора се кълнат, че не са имали проблем с тяхното оризово брашно, но в крайна сметка потвърждават, че тестените изделия стават много твърди.
Ако използвате фино безглутеново оризово брашно, нещата няма да се объркат.




Няма коментари:

Публикуване на коментар